Tradiție și inovație culinară!

Restaurantul nostru îmbină armonios tradițiile culinare românești cu un aer modern și sofisticat. Atmosfera primitoare și elegantă vă invită să savurați cele mai rafinate preparate culinare românești, reinterpretate cu ingeniozitate pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

COMANDĂ ONLINE

O poveste a gusturilor românești reinterpretate

Bun venit la Fântânița Crăiesei!

Bucătaria noastră este caracterizată prin atenția acordată detaliilor și prin creativitatea cu care sunt îmbinate aromele și texturile, pentru a crea preparate deosebite, pline de savoare și surpriză. De la ciorbele noastre delicioase și până la preparatele din carne sau pește, fiecare fel este o capodoperă culinară, un adevărat deliciu pentru simțurile tale.

complex fantanita craiesei

Gusturi autentice cu ingrediente locale proaspete

Descoperă Savoarea Ingredientelor Proaspete și Locale

La restaurantul nostru, ne mândrim cu faptul că preparatele noastre sunt pregătite numai cu ingrediente locale proaspete și de calitate superioară, iar bucătarii noștri talentați vă vor oferi o experiență culinară autentică și memorabilă.

Locul unde tradiția și gustul se îmbină perfect

Preparate românești rafinate, servite într-un ambient modern

Vă așteptăm cu drag la Fântânița Crăiesei, pentru a vă bucura de o experiență culinară autentică și inedită, într-un cadru deosebit și primitor.

PROGRAM RESTAURANT

Luni – Duminică:

08:00 – 20:00

Adresă:
Strada Vlad Țepeș, ZONA LACURI BECLEAN, Făgăraș, România

Telefon: +40 268 212 501

Email: fantanitacraiesei@gmail.com

REZERVARE

15 + 8 =