Bucură-te de Relaxare și Confort:

Vilă și Cabane cu Priveliște la Lac și Atmosferă Liniștită

Bun venit pe pagina noastră dedicată cazărilor! Vrem să-ți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a te simți ca acasă în locația noastră specială din Făgăraș. Indiferent că alegi să te cazezi în vila noastră cu camere și apartamente sau în cabanele noastre de pe marginea lacului, promitem să-ți oferim confort și relaxare.

Oază de Relaxare în Făgăraș

Cazare în Făgăraș, Lângă Lacuri și Natură

Vila noastră cu camere și apartamente este o oază de confort. Fiecare unitate de cazare este amenajată cu gust și atenție la detalii. Camerele spațioase îți vor oferi un refugiu plăcut după o zi plină de aventuri. Indiferent că ești în călătorie de afaceri sau într-o escapadă romantică, îți garantăm că vei avea parte de un somn odihnitor și de o atmosferă relaxantă.

Cabanele noastre de pe marginea lacului sunt locul perfect pentru a te conecta cu natura. Priveliștea pitorească și liniștea înconjurătoare te vor încânta. Fiecare cabană oferă două camere duble cu baie proprie, astfel încât poți petrece momente speciale alături de familie sau prieteni.

Poți face o rezervare online rapidă și ușoară, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma sejurul tău.

Vilă și Cabane Ferite de Agitația Urbană

În galeria foto poți descoperi imagini ale camerelor noastre confortabile și ale frumuseții naturii din împrejurimi. Vrem să-ți oferim o previzualizare a experienței pe care o vei trăi la noi.

Vilă și Cabane în Făgăraș, unde Confortul Întâlnește Natura

Indiferent că ești în căutarea unei escapade romantice, a unui sejur relaxant sau a unui loc de cazare pentru o vacanță în familie, suntem aici pentru tine.

Ne dorim să-ți oferim o experiență memorabilă și autentică, unde să te simți ca acasă.

Te invităm să explorezi mai multe detalii și să faci o rezervare la locația noastră minunată din Făgăraș. Vei descoperi că suntem pregătiți să-ți oferim confort, relaxare și oaspeților noștri o experiență de neuitat.

Așteptăm cu nerăbdare să te avem ca oaspete al nostru!

PROGRAM

Luni – Duminică:

08:00 – 20:00

Adresă:
Strada Vlad Țepeș, ZONA LACURI BECLEAN, Făgăraș, România

Telefon: +40 268 212 501

Email: fantanitacraiesei@gmail.com

REZERVARE

5 + 2 =