Fantanita Craiesei

Perfect pentru cateva zile de relaxare, alaturi de prieteni sau familie, in mijlocul naturii la poalele muntiilor Fagaras. Proaspat renovata si extinsa, Fantanita Craiesei si-a pastrat farmecul rustic si modern.

Restaurant, Tereasa, Echitatie, Pescuit si multa relaxare, va asteapta la Fantanita Craiesei.

Restaurant si Terasa

Cele mai bune preparate din peste, ciorbe ardelenesti si mancaruri insufletite, pe care artistii nostri culinari vi le recomanda cu placere.

Organizam evenimente, iar grija noastra pentru o cat mai buna desfasurare este o prioritate. Ne dedicam amanuntelor atat de importante intr-o astfel de activitate, intocmai pentru ca dumneavoastra sa va simtiti bine alaturi de invitati.

Avem pian. Partiturile atent selectate acopera rumoarea specifica meselor de seara, iar vinul capata un gust aparte, restaurantul nostru transformandu-se lent intr-un salon de bun gust, subtil si elegant.* Capacitate salon - 150 locuri
* Capacitate terasa restaurant - 40 locuri
* Gradina de vara - 200 locuri
* Bar de zi - 25 locuri

Cazare

Avem camere duble, single, apartamente si casute de camping, toate dotate modern.

Avem pian. Partiturile atent selectate acopera rumoarea specifica meselor de seara, iar vinul capata un gust aparte, restaurantul nostru transformandu-se lent intr-un salon de bun gust, subtil si elegant.* Apartamente PRET Apartament: 140 lei/noapte
* Camere Duble PRET Dubla: 100 lei/noapte
* Camere single PRET Single: 80 lei/noapte

Camere duble la casute pe malul lacului.

Va veti putea bucura de linistea acestui minunat loc intr-una din cele 5 casute de pe malul lacului dotate ultra modern.

PRET Casuta: 100 lei/camera/noapte

Turism in Tara Fagarasului

Va stam la dispozitie cu informatii despre ceea ce activitati puteti avea in Tara Fagarasului sau ceea ce puteti vizita.

Obiective turistice: Manastirea Sambata de sus, Herghelia Sambata de jos Cetatea Fagarasului, Muntii Fagaras, Balea Cascada/Lac, Grota de la Sinca Veche, Movilele de la Sona, Biserici Fortificate (Cincu, Cincsor, Soars etc.)